Fornøyde kunder

Herreklipp

Herreklipp Klassisk

539 kr

En omfattende hårklipp som passer til de fleste frisyrer, utført med nøye presisjon for å sikre din tilfredshet når du forlater stolen. Foretrekker du en skinfade? I så fall vil vi anbefale alternativet nedenfor
Varighet: 40 minutter

Herreklipp, Skinfade

589 kr

Våres mest eksklusive hårklipp som passer til de fleste frisyrer, utført med nøye presisjon for å sikre din tilfredshet når du forlater stolen. Her får du en stram skinfade på milimeteren!
Varighet: 50 minutter

Maskinklipp

399 kr

Enten en kjapp maskinklipp eller en lineup av en standard hårklipp. Ideelt for de som kun vil ha en rask opprydding rundt ørene og nakken.
Varighet: 30 minutter

Maskinklipp, Skinfade

499 kr

Enten en kjapp maskinklipp eller en lineup av en standard hårklipp, inkludert skinfade. Ideelt for de som kun vil ha en opprydding, men også vil se "sharp" ut på sidene.
Varighet: 50 minutter

Skjeggtrim

Skjeggtrim

399 kr

Kos deg med en solid skjeggtrim. Her får du: klipp, konturbarbering, skjeggvask, skjeggolje og styling! Gi skjegget ditt den oppmerksomheten det fortjener, og slapp av mens vi tar oss av resten!
Varighet: 30 minutter

Skjeggtrim Deluxe

449 kr

Opplev den fulle barberopplevelsen! Slapp av i stolen og opplev vår luksuriøse Skjeggtrim Deluxe - en komplett opplevelse med en grundig skjeggklipp, nøyaktig konturbarbering, gradering og skjeggvask. Avslutningsvis får du en behandling med varme håndklær og styling.
Varighet: 30 minutter

Tradisjonell knivbarbering

399 kr

Opplev den ekte barberingskunsten med varme håndklær og knivbarbering av ansikt eller hode. Nyt den tradisjonelle behandlingen og føl deg som en ekte gentleman!
Varighet: 30 minutter

Ekstra

Fjerne ansiktshår

199 kr

Napping med tråd / voks av ansikt og bryn
Varighet: 10 minutter

SPørsmål?

Kontaktinfo

Adress​e

Brugata 6, 5200, Os

Telefon

55 13 96 97

Mail

kontakt@k-starbarber.no

Følg oss